Pulse Pad

Pulse Pad je aparat, koji veoma efikasno leči sve simptome bolesti krvnih sudova, bolesti koštanog sistema, reumatska oboljenja i bolesti nervnog sistema.

Radi na baterije, pa se lako može nositi svuda i upravo je i zbog toga toliko efikasan.

Deluje pozitivno na čoveka, tako što poboljšava raspoloženje dajući energiju i smanjujući osećaj tegoba nastalih zbog upale zglobova.

Pulse Pad deluje tako što ispoljava male pulsirajuće talase na bolna mesta. 

Kada se preporučuje upotreba Pulse Pad-a?

Pulse Pad deluje na poboljšanje cirkulacije, pospešuje zarastanje preloma kostiju, jer pospešuje stvaranje koštanog i vezivnog tkiva, čime smanjuje osećaj bola, a veoma je koristan i u lečenju reumatskih oboljenja. Utiče takođe i na nervni sistem, tako što poboljšava raspoloženje i efikasno reguliše poremećaj sna.

Zahvaljujući njegovom interesantnom izgledu i efikasnom delovanju u regeneraciji celog organizma, veoma je pogodan za svakodnevnu upotrebu. 

 

Pulsirajući magnetoterapijski dušek 

Pulsirajući magnetoterapijski dušek je veoma pogodan za simptomatsku terapiju celog tela, koji se može koristiti čak i za vreme odmaranja. Sastavljen je od 8 indukcionih namotaja i kao takav, omogućava postizanje veoma dobrih rezultata u lečenju kardiovaskularnog, koštanog i nervnog sistema.

Prvi podaci o lečenju sa magnetima su zabeleženi u vremenu starog veka, kada je jedan pastir po imenu Magnes otkrio lekovito dejstvo ove rude. 

Dobro poznato da je jedan od glavnih sastojaka naše krvi hemoglobin, koji se pretežnos sastoji od gvožđa i koji ima veoma veliku ulogu u transportovanju kiseonika do ćelija organizma. Magneti deluju na gvožđe u hemoglobinu, tako što ubrzavaju cirkulaciju, usled čega će oštećeni ili oboleli delovi tela moći da dobiju veće količine kiseonika za mnogo manje vremena. Kiseonik ubrzava metabolizam, čime se utiče na ubrzavanje regeneracije obolelih ćelija i tkiva odn. ubrzava se proces ozdavljenja.

Ovaj dušek deluje veoma efikasno u slučaju raznih upalnih procesa, zarastanja rana, zatim deluje i na krvne sudove i cirkulaciju, smanjuje osećaj bola kod reumatizma, takođe deluje pozitivno kod oboljenja, koja su nastala kao posledica loše cirkulacije poput čireva, glaukoma, oštećenja perifernih nerava itd.

Lečite se odmarajući

Ovaj dušek je efikasan, jer je veoma lako primenjiv. Ne zahteva nikakvu prethodnu pripremu, samo ga je potrebno postaviti na krevet ili adekvatnu površinu i čekati lekovito delovanje.


 

Krv je izvor zdravlja

Za pravilno funkcionisanje našeg organizma potreban je kiseonik i hranjive materije.
Cirkulacija krvi u organizmu obezbeđuje transport istih i ujedno i transport metabolita koje se stvaraju prilikom metabolizma u organima.
 
Eritrociti dopremaju kiseonik i hranjive materije u ćelije organa, nakon toga prihvate ugljendioksid i metabolite. Eritrociti  zahvaljujući svom obliku i elastičnosti prodiru kroz kapilare, i zbog toga mogu da stignu svugde u organizmu.
Pošto su negativno naelektrisani odbijaju se, s tim povećavaju brzinu strujanja krvi i neometano mogu obavljati prenos kiseonika i hranjivih materija.
 
Moderna civilizacija ima negativan uticaj na naš organizam. Ljudski organizam prožima 120.000 km krvnih sudova, sa izuzetno osetljivim lumenom. Zbog negativnog uticaja lumen krvnih sudova trpi mikrolezije. Kao posledica oštećenja krvnih sudova u organizmu mogu nastati upalni procesi. Zasićenjem krvotoka slobodnim radikalima, dolazi do rasta nivoa holesterola- LDL- osetljivog na oksidaciju, koji uzrokuje pogoršanje upalnih procesa. Nedostatak antioksidansa i povećanje stresa doprinosi napredovanju upalnih procesa. Dugoročni uticaji ovih faktora mogu dovesti do kardiovaskularnih oboljenja kao i do infarkta miokarda ili stroka.
 
Razvoj bolesti traje duže nego što bi mislili...
Da bi Vi pomislili, da datum kada se pojavi prvi simptom bolesti, ne podudara  sa nastankom bolesti. Godine, možda i desetine godina može proći tako da Vi i ne slutite kakva se borba vodi u Vašem organizmu.
 
Usled nagomilavanja štetnih materija u krvi, površina eritrocita može da se promeni. Takozvani lipodni sloj se nataloži na površinu eritrocita. Menjajući elastičnost i njihovo ponašanje u krvotoku. Usled promena na površini eritrocita, lepe se jedna za drugu i nisu u stanju obavljati svoju funkciju, transporta kiseonika i hranjivih materija do ćelija organizma. Zbog toga pogoršava se obskrbljivost kiseonikom i hranljivim materijama određenog područja. Posledica toga je da dolazi do promena u metabolizmu. Hemijske promene u sistemu metabolizma se menjaju i dovode do taloženja metabolita i zakiseljavanja organizma. Promene na ćelijskom nivou godinama i desetinama godina dovode do patološkog funkcionisanja organa, do hroničnih takozvanih civilizacijskih oboljenja.
 
Organizam pokušava da se odbrani, ali dolazi do te tačke da više ne može dalje.
 
Da bi preduhitrili problem može da nam pomogne mekani laser.
Mekani laser može da nam pomogne u prevenciji i lečenju kardiovaskularnih oboljenja. Pomoću mekanog lasera efikasno možemo da se borimo protiv vodećih bolesti našeg doba kao što su- Bolesti sa hroničnim upalama, bolesti cirkulacije, hipertenzije, diabetesa, artritisa, glavobolja, alergija, promenama imunog sistema, kao i kod drugih bolesti.
Mehanizam nastajanja ovih bolesti su nam poznati, zbog toga jako je važno, da tehnologiju Alice mekanog lasera možemo koristiti i u prevenciji bolesti. Laser razvija svoje delovanje od 650nm talasne dužine niskog intezizeta.
Ova talasna dužina odgovara dužini crevne boje- koju emituje 3,4mW odnosno 5mW intezitetom.
 
Alice mekani laser svoje delovanje postiže arterije radijalis, i preko NEUGIAN akupunkturne tačke, preko sluznice nosne šupljine i to pomoću aplikatora za nos.
Foto- hemijskim delovanjem može da poboljša parametre krvotoka, pospešuje kapacitet vezivanja kiseonika, uz to i sposobnost promene oblika eritrocita. Omogućuje smanjenje prevelike gustine krvi. Zdrava mikrocirkulacija omogućava dotok kiseonika i hranjivih materija za normalni metabolizam brojnih nevnih završetaka.
Delovanjem Alice mekanog lasera dospešuje se tolerancija na stres, poremećaj sna, može biti jako efikasan i kod gastrointestinalnih poremećaja.
Preko nosne šupljine možemo da dopremo do sistema dve glavne aretije. Na ovaj način istovremeno vršimo terapiju krvnih sudova unutar i van lobanje. Preko kapilara praktično bez ikakve prepreke dospeva laserski zrak 650nm talasne dužine u cirkulaciju. Laserski zrak se ugnezdi u hemoglobin, preko već pomenutih sistema deluje.

Uspostavljanjem optimalne cirkulacije dolazi do poboljšanja simptoma koje izazivaju nepravilnosti u cirkulaciji.
            •  Poremećaj cirkulacije
            •  Alergije
            •  Nedostatak čula mirisa
            •  Neugodni simptomi kod iritacije nosne sluznice


Sa odgovarajućom cirkulacijom smanjuje se
            •  Zujanje u ušima
            •  Regeneracija kože
            •  Smanjuju se simptomi nervnog poremećaja

Šta se dešava u ćelijama kao posledica uticaja laserskog zraka

Osobine laserskog svetla omogućavaju da u ćelijama živog organizma indukuje i stimulira biohemijske procese. Prosto rečeno sve se odlučuje na nivou ćelije. Svi naši organi, ceo naš organizam samo onda može biti zdravo- kada je metabolizam na nivou ćelija bezprekoran.
Kod područja sa upalom i bolom na nivou ćelija dolazi do hipoksije i nastanka acidoze, odnosnog kiselog pH. Softlaser- terapija deluje unutar ćelija, aktiviranjem sistema disanja poboljšava metabolizam ćelija i oksigenizaciju čime povećava pH vrednost. Zbog ovih promena poboljšava se cirkulacija organa i smanjuje se bolnost, grč mišića.
 
Biloški uticaj SOFT- lasera
            •  Utiče na regeneraciju ćelija
            •  Smanjuje upalu
            •  Pospešuje rad imunog sistema
            •  Može da poboljša cirkulaciju
            •  Može da pomogne ćelii kod priema hranjivih materija
 
Klinički uticaj SOFT- lasera
            •  Smanjivanje bolova
            •  Smanjenje edema
            •  Ubrzavanje regeneracije kože i kostnog tkiva
            •  Smanjivanje napetosti ili stezanja mišića
 
Nema takvog simptoma lokomotornih organa gde SOFT- laser ne bi mogao da se primenjuje sa velikim učinkom. Nema nuspojava i tada kad su druge elektroterapije ne primenjive. To može biti kod akutnih i hroničnih artroza i osteoartritisa, bolovi u leđima kod osteoporoze, mialgija, fibtomialgija, degeneracija mekanog tkiva, teniski lakat, PHS, upala ovonice ligamenata, kurije oko.
Lumbalni i lumboishijadicni bolovi sve češće se javljaju kod mlade populacije. Iskustva ukazuju da sve manje je potrebna hiruška  intervencija u slučaju terapije SOFT- lasera sa dopunom terapija lekovima, homeoterapija, i usna akupunktura.

Kontraidikacije:
            •  Poremećaj koagulacije
            •  Hemofilija
            •  Menstruacija
            •  Trudnoća
            •  Direktno osvetljavanje oka
            •  Direktno osvetljavanje retine
            •  Karcinoma i maligni tumori
            •  Neterapirana Emilepsija
            •  Direktno zračenje vrata odnosno područja tireoideje
            •  Kritičan gubitak krvi tj. gubitak velike količine krvi
            •  Supresori imunog sistema
            •  Pacemaker
            •  Osobe ispod 14 godina
            •  Osetljivost na svetlost genetski ili zbog lekova

Cena proizvoda iznosi 317.990,00 dinara.

UPOZORENJA:
            •  Ne sme se direktno gledati u snop svetlosti optičkog instrumentala.
            •  Deca samo uz nadzor roditelja mogu koristiti instrument.
      •  Starijim i osetljivim bolesnicima na početku terapije preporučuje se kratkotrajno delovanje sa malim intezitetom. Kada se organizam privikne može da se povećava intezitet. Koristite jednom ili dva puta na dan.
            •  Za vreme terapije efekat dijete može se poboljšati uz određene dizičke aktivnosti.
        •  Dodatak za aparat kod korišćenja preko nosne šupljine, treba menjati u slučaju terapije više osoba. Posle dezinfekcije dodatka može se ponovo koristiti.
            •  Ne sme se obustaviti upotreba propisanih lekova i terapija bez dozvole ličnog lekara.